0750 823 180

Decorul de succes al evenimentului tău corporate

La fel ca relațiile amicale, relațiile profesionale au nevoie de atenție și considerație. Fie că e vorba de o întâlnire de afaceri sau de o petrecere, îți punem la dispoziție aranjamente florale concepute cu grijă pentru a oferi eleganță evenimentului și a consolida relațiile tale cu partenerii de afaceri sau angajații. Artiștii noștri florali îți stau la dispoziție pentru a asigura succesul evenimentului tău.
Contacteză-ne >

• Transport gratuit

Livrăm în Cluj-Napoca și Florești în doar 3 ore de la plasarea comenzii

• Flori proaspete

Alese cu grijă pentru a vă bucura mai mult timp de ele

• Felicitare cadou

Pentru ca gândurile tale să însoțească florile alese

Flori deosebite pentru clienți, angajați și pateneri de afaceri

Funcție de tema și tipul evenimentului corporate pe care îl organizezi, aranjamentele florale alese vor fi și ele diferite. Sunt de preferat nuanțele neutre sau culorile asociate companiei tale - ele vor oferi prospețime, rafinament și eleganță evenimentului și accente de culoare care vor atrage privirile. În recomandările pe care ți le facem, ținem cont de flori care accentuează valorile companiei, care susțin mesajul și scopul evenimentului tău. Acordăm o atenție deosebită modului de prezentare al aranjamentelor noastre și florilor pe care le selectăm, semnificația acestora fiind deosebit de importantă pentru astfel de evenimente.

Contactează-ne

Știm că fiecare eveniment este unic și deosebit de personal. Credem că evenimentele au nevoie de o notă specială, doar a ta. De aceea îți suntem alături pentru a pregăti întregul eveniment. De la alegerea florilor pentru eveniment, la pregătirea și aranjarea sălii, îți punem la dispoziție experiența noastră astefl încât evenimentul tău să fie cu adevărat de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru inivitații tăi.

Îți multumim pentru mesajul tău.

Copyright ©2023 Toate drepturile rezervate Winter Rose / Website creat de UNY.ro