0750 823 180

Urează bun-venit pe lume unui copilaș!

Botezul e un eveniment special pentru părinții copiilor și un prilej de a-i sărbători pe micuți. De aceea pregătim pentru tine flori și aranjamente florale deosebite care vor încânta privirile proaspeților părinți și ale tuturor invitaților la eveniment.
Contacteză-ne >

• Transport gratuit

Livrăm în Cluj-Napoca și Florești în doar 3 ore de la plasarea comenzii

• Flori proaspete

Alese cu grijă pentru a vă bucura mai mult timp de ele

• Felicitare cadou

Pentru ca gândurile tale să însoțească florile alese

Flori vesele pentru un botez fericit!

Printre florile care se potrivesc cel mai bine pentru a sărbători venirea pe lume a unui copil sunt trandafirii, margaretele, hortensiile și narcisele. Atunci când alegi flori pentru o fetiță, îți recomandăm florile în nuanțe de alb și roz, iar pentru a sărbători botezul unui băiețel, alege flori în amestec de galben cu albastru, bleu sau lila sau aranjamente în nuanțe de alb cu verde.

Contactează-ne

Știm că fiecare eveniment este unic și deosebit de personal. Credem că evenimentele au nevoie de o notă specială, doar a ta. De aceea îți suntem alături pentru a pregăti întregul eveniment. De la alegerea florilor pentru eveniment, la pregătirea și aranjarea sălii, îți punem la dispoziție experiența noastră astefel încât evenimentul tău să fie cu adevărat de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru inivitații tăi.

Îți multumim pentru mesajul tău.

Copyright ©2023 Toate drepturile rezervate Winter Rose / Website creat de UNY.ro