0750 823 180

Flori deosebite pentru o zi cu adevărat unică

Cununia civilă este la fel de importantă precum cea religioasă, chiar dacă la ea participă doar apropiații mirilor. Florile din buchetele de cununie civilă devin astfel un simbol al personalității miresei, al fericirii și iubirii - o alegere specială pentru o notă cu adevărat deosebită a evenimentului tău.
Contacteză-ne >

• Transport gratuit

Livrăm în Cluj-Napoca și Florești în doar 3 ore de la plasarea comenzii

• Flori proaspete

Alese cu grijă pentru a vă bucura mai mult timp de ele

• Felicitare cadou

Pentru ca gândurile tale să însoțească florile alese

Buchete grațioase pentru cununia ta civilă

Florile din buchetele de cununie trebuie alese cu grijă, atât din perspectiva paletei de culori, a parfumului acestora, cât și pentru semnificația fiecărei flori. Te ajutăm să creezi buchete frumoase, ușoare, din flori rezistente, de dimensiuni medii, pentru a da culoare și grație evenimentului tău. Artiștii noștri florali îți vin în ajutor cu sfaturi personalizate funcție de preferințele tale și de nevoile evenimentului tău pentru a transforma această zi deosebită într-una de neuitat.

Contactează-ne

Știm că fiecare eveniment este unic și deosebit de personal. Credem că evenimentele au nevoie de o notă specială, doar a ta. De aceea îți suntem alături pentru a pregăti întregul eveniment. De la alegerea florilor pentru eveniment, la pregătirea și aranjarea sălii, îți punem la dispoziție experiența noastră astefel încât evenimentul tău să fie cu adevărat de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru inivitații tăi.

Îți multumim pentru mesajul tău.

Copyright ©2023 Toate drepturile rezervate Winter Rose / Website creat de UNY.ro